Yasmin

Hvad er Yasmin?

Faktisk, p-pillen Yasmin i kliniske forsøg, har vist, 99,9% effekt i at forhindre oprettelsen af ​​en graviditet, da kun 1 ud af 100 kvinder blev gravid efter at have taget p-piller Yasmin.

Mere information om Impotens

P-piller Yasmin adskiller sig fra andre p-piller, da ikke indebærer vægtøgning eller stigning i væskeophobning, bivirkninger, disse ofte med brug af andre p-piller.

Du kan købe sikkert på p-piller Yasmin vores service. Vores online klinik tilbyder gratis konsultation med en kvalificeret læge, der vil vurdere berettigelsen til udnævnelsen af ​​lægemidlet for at påbyde den kontraceptive pille Yasmin.

Yasmin: Hvad?

Yasmin er en kombineret p-piller, dvs indeholder østrogen og gestagen, at kunstige, hvilket betyder, at beskyttelsen mod graviditet er bredt og adskiller sig fra mini pillen, der kun indeholder progesteron som den vigtigste ingrediens. De to vigtigste ingredienser i p-piller Yasmin ethinylestradiol (30 mg) og drospirenon (3 mg).

Yasmin p-piller: hvad er dens fordele?

En af de vigtigste fordele ved at bruge en p-piller Yasmin er lige så sikkert som det giver øjeblikkelig beskyttelse Yasmin præventionsmiddel, hvis de tages i den første dag i menstruationscyklus. Yasmin er en p-piller der almindeligvis anvendes af kvinder, da der er ingen bivirkninger er fælles for mange p-piller, såsom vægtøgning og øget væskeophobning. Desuden er trods Yasmin ikke tænkt som en behandling for hudproblemer, er særlig effektiv til at forbedre udseendet af huden, der er hår.

Hvordan virker p-piller Yasmin prævention?

P-piller Yasmin handlinger i forbindelse med forebyggelse af graviditet ved hjælp af to aktive ingredienser, eller kunstige østrogen og gestagen. Yasmin kan forhindre ægløsning, så ægget er frigivet til befrugtning. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, der er indeholdt p-piller Yasmin, og hormoner i det, for at forhindre sædcellerne i at trænge ind i livmoderen og på området for fortykkelse af livmoderslimhinden gør det umuligt at befrugtning (af sæd) og etablering og vækst af det samme.

Hvem kan tage p-piller Yasmin?

Yasmin p-piller kan tages af kvinder over 18 år, der kræver langsigtet beskyttelse for at forhindre graviditet. P-piller Yasmin er indiceret til kvinder, der ønsker en lav-dosis p-piller for at undgå bivirkninger som vægtøgning og væskeophobning.

Du kan købe Yasmin p-piller online vores service hvis du er ved godt helbred, og hvis du er over 18 år.

Yasmin: dem, der ikke kan tage denne P-piller?

Yasmin p-piller, fordi det ikke bør anvendes under graviditet, eller hvis det menes at være gravid. P-piller Yasmin bør desuden ikke anvendes, hvis:

* Du har eller har haft en blodprop (trombose)
* Du har eller har haft et hjerteanfald (myokardieinfarkt) eller slagtilfælde
* Det har en volumen på højt blodtryk (hypertension)
* Hvis du har eller har haft en forudanelse af hjertesygdom (angina pectoris, iskæmi)

P-piller Yasmin er heller ikke anbefales, hvis du lider af sygdomme som diabetes (med alvorlige vaskulære komplikationer), nyresvigt, abdominal eller vaginal blødning, kræft (bryst, livmoder, lever) dysfunktion og svækkelse af lever eller bugspytkirtel og særlige former for migræne (fokale neurologiske symptomer). P-piller Yasmin, da bør ikke tages, hvis du er allergisk eller intolerant over for en af ​​ingredienserne i den (drospirenon og ethinylestradiol).

P-piller Yasmin, der normalt tages?

P-piller Yasmin, der skal træffes helst på den første dag i menstruationscyklus, så det sikres øjeblikkelig beskyttelse mod eventuelle graviditet. Yasmin kan også tages inden for 5 dage af menstruationscyklus, men i dette tilfælde vil du nødt til at tage andre forholdsregler, ud over p-piller for prævention i mindst en uge. Tager p-piller Yasmin kan være uden mad og synkes med eller uden vand. For en komplet og effektiv beskyttelse mod graviditet, at p-pillen Yasmin tages på næsten samme tid og i den anførte rækkefølge på blister indeholder pillerne.

Doseringen af ​​administration af p-piller Yasmin er en tablet dagligt i 21 dage i træk. Hver efterfølgende pakke Yasmin bør indledes efter et interval på 7 dage, hvor en blødning opstår som regel (i lighed med menstruationscyklus).

Yasmin p-piller: hvad er dens virkninger?

Ligesom al anden medicin, kan p-piller Yasmin give bivirkninger, selvom ikke alle kvinder får bivirkninger. Hvis du bruger p-piller Yasmin for første gang, kan du opleve nogle milde bivirkninger, da kroppen har brug for nogle dage til at tilpasse sig de aktive stoffer i Yasmin.Tuttavia, hvis du oplever disse bivirkninger forsvinder sædvanligvis inden for et par dage. De mest almindelige bivirkninger ved Yasmin p-piller er hovedpine, menstruations ændringer (pletblødning), brystsmerter, mavesmerter og kvalme.

Yasmin p-piller kan købes online?

Du kan købe p-piller Yasmin, sikkert på vores service. Efter at have valgt en P-piller er bedst til dine behov, skal du blot udfylde en online-høring, således at vores læge vil vurdere berettigelsen til udnævnelsen af ​​lægemidlet. Godkendt indkøbsrekvisitionen lægen vil udstede recepten, som vil blive sendt direkte til en af ​​vores apoteker regelmæssigt registreres. Vil derefter være den samme apoteket til at sørge for overførsel af gratis medicin, ved hjælp af UPS kurer til levering i 24 timer.