Xenical

Hvad er Xenical?

Xenical er et lægemiddel produceret af Roche, der indeholder det aktive stof orlistat. Xenical er indiceret til behandling af “state af svær overvægt eller overvægt, sammenholdt med en ordentlig og afbalanceret kost. Xenical orlistat virker på maven og tyndtarmen, blokering absorption af 30% af indtaget fedt i forbindelse med måltider. Med Xenical, kan du miste mindst 5% af deres kropsvægt inden for de første 3 måneder af behandlingen.

Mere information om Impotens

* Det virker ved at fjerne 30% af indtaget fedt
* Hjælper med at tabe mindst 5% af vægten i de første 3 måneder
* Det eneste lægemiddel, der mod ‘fedme
* Det virker i maven og nervesystem

Vægttabet er sjældent let, og de mange behandlinger til rådighed for fedme og overvægt i de fleste tilfælde føre til skuffende resultater, hvis ikke ubetydelig. Xenical orlistat støtter ikke mirakler, men når det tages med hvert måltid, vil gradvis at opfylde den vægt, du altid har ønsket.

Xenical er et lægemiddel, der kræver en recept, forudsat fri af det medicinske personale vores service med gratis konsultation online.

Hvem er indiceret Xenical orlistat?

Du kan købe Xenical orlistat, hvis din body mass index (BMI – Body Mass Index) er større end eller lig med 25,1 (minimum værdi, derfor på vores medicinske personale, at indhente de nødvendige krav).

Xenical orlistat: hvad er resultaterne?

Xenical receptpligtig medicin er i øjeblikket den mest effektive og bruges af mennesker, der ønsker at tabe sig eller fedme comabattere betingelser. Med Xenical er orlistat tabe mindst 5% af deres kropsvægt inden for de første 3 måneder af behandlingen. Hvis dette ikke sker, læger rådes til at stoppe med at tage det.

Under behandling med Xenical orlistat er vigtigt at opretholde en afbalanceret kost og fysisk aktivitet som muligt for at opnå maksimale resultater på kortere tid.

Xenical: hvordan man kan gennemføre behandlingen

Den sædvanlige dosis af Xenical er en kapsel på 120 mg tages sammen med hver af de tre hovedmåltider om dagen. Xenical orlistat indtages før, under eller umiddelbart efter et måltid, da det ellers ikke vil have nogen effekt.

Contemporameamente til behandling med Xenical orlistat skal opretholde en afbalanceret kost rig på frugt og grøntsager, samt deling af måltider på en afbalanceret måde i løbet af dagen.

Hvorfor vælge Xenical orlistat?

Efter tilbagetrækningen af ​​alle narkotiske stoffer på grundlag af sibutramin, er orlistat Xenical i øjeblikket den eneste receptpligtig medicin til rådighed til at behandle dem, der ønsker en stærk stat af fedme eller overvægt.

Dette skyldes det faktum, at Xenical anses af FDA (Food and Drug Administration) er den eneste sikkert lægemiddel, som dets fordele og dens effektivitet er langt større end forekomsten af ​​mulige bivirkninger.

Sikkerhed og effektivitet, der fremgår af alle vores patienter, der er afhængige af Xenical til at fjerne de ekstra pounds.

Xenical: bivirkninger og kontraindikationer

Xenical orlistat kan gøre vigtige vitaminer som A, D, E og K er ikke absorberes kasseres sammen med fedt, så det anbefales at spise masser af frugt og grøntsager under behandling og under tilskud af disse vitaminer. Den ekstra vitaminer bør tages inden du går i seng eller med mindst to timer væk fra den antagelse af lægemidlet.

Xenical er kontraindiceret hos gravide eller ammer, i tilfælde af kroniske tarmproblemer eller vanskeligheder med at absorbere næringsstoffer.

De mest almindelige bivirkninger er hovedpine, angst, mavesmerter, øget kropsfunktioner, problemer med luftarter og lavt blodsukker hos personer med diabetes.