Valtrex

Hvad er Valtrex?

Valtrex er en anti-viral medicin til behandling af genital herpes også bruges til behandling af “herpes zoster og» forkølelsessår. Valtrex anti-virus, der anvendes til behandling af genital herpes, hurtigt lindrer symptomerne forårsaget af bakteriel udbruddet, der skaber bobler og vabler på og omkring det genitale område. Dette stof virker også som en forebyggende behandling af en mindre dosis af udvidelsen.

Mere information om Impotens

* Effektivt at behandle genital herpes, herpes zoster herpes labialis
* Forhindrer gentagelse af herpes reducerer risikoen for smitte
* Hurtigt Lindrer smerter i vabler og bobler
* Stop spredning af virus

Genital herpes er meget smitsom og kan nemt overføres ved seksuel kontakt, og kræver en medicin for at reducere spredningen af ​​virus. Valtrex anti-virus er i stand til at handle hurtigt genital herpes infektion ved at blokere, indtil det forsvinder helt.

Nu kan du købe Valtrex diskret, hurtigt og sikkert, skal du blot udfylde et simpelt online konsultation med vores kvalificerede læger.

Hvad er Valtrex og hvad er effektiv?

Valtrex er en anti-viral, drage fordel af den aktive ingrediens valacyclovir hydrochlorid, er effektivt herpes virus, der giver hurtig lindring fra dine symptomer og stoppe infektionen på ingen tid. Selv om genital herpes ikke kan helbredes permanent, kan Valtrex bruges til hurtigt at håndtere udbruddet af infektionen gør virussen inaktiv og ude af stand til at formere sig i kroppen. Valtrex anti-virus er kendt for sin virkning hos patienter ældre end 50 år.

Hvordan virker Valtrex?

Indeholder det aktive stof hedder Valtrex Valacyclovir hydrochlorid som virker ved at hæmme virus DNA-replikation og begrænse udbredelsen af ​​inficerede celler i kroppen for at forhindre dem i at reproducere og breder sig til raske celler. Valtrex påvirker også kun minimalt inficerede celler, mens der ikke påvirker raske celler.

Valtrex: Hvem kan leje og hvem ikke?

Som Famvir er Valtrex også en anti-viral. Ud over at være brugt hos mænd og kvinder, der lider af genital herpes, Valtrex er effektivt til behandling af herpes labialis herpes zoster hos børn under 12 år, og bruges i behandlingen i alderen varicella hos børn 2 år.

Patienter, der er over 65 år eller lider af lever og nyre bør præcisere sin status i den høring, fordi det kan forhindre brugen af ​​behandling med Valtrex til behandling af genital herpes. Valtrex bør anvendes med forsigtighed, hvis du er gravid eller ammende.

Valtrex: hvordan man kan tage det?

Hvis du starter behandling med Valtrex til behandling af genital herpes er tilrådeligt at have sikker sex, for at minimere risikoen for infektion.

Du bør tage to tabletter dagligt på Valtrex med eller uden mad. Ved behandling af viral udbrud behandlingsforløbet med Valtrex bør ikke suspenderes, selvom symptomerne forsvinder, men det bør suppleres for at sikre, inaktivitet for virus og forebygge tilbagefald. Patienter, der tager Valtrex som en forebyggende behandling af genital herpes, bør følge den anbefalede dosis, medmindre andet er angivet.

Hvad er den anbefalede dosis af Valtrex?

Til akut behandling af genital herpes og forkølelsessår er normalt tages én tablet af 500 mg to gange dagligt i 5 dage i træk. De foreslåede tider for rekruttering er de 8 og klokken 8 kl.

Til behandling af herpes zoster (almindeligvis kendt som helvedesild) bør tage en tablet 500 mg tre gange dagligt i 7 på hinanden følgende dage i løbet af følgende timer: 7 am, 03:00, 11 kl.

Det skal bemærkes, at de anti-viral medicin Valtrex var mere effektivt, når det tages tidligt i den virale udbrud, når du passerer de 72 timer efter udbrud af herpes Valtrex kan ikke være fuldt effektive.

Valtrex bivirkninger?

Dette stof kan forårsage en lille antal patienter i nogle bivirkninger, afhængigt af deres større eller mindre tolerance over for aktive indholdsstof i Valtrex. Bivirkninger, der forekom i løbet af laboratorieforsøg var: hovedpine, mavesmerter, diarré, sløvhed, kvalme og opkastning, mild hudirritation. Disse bivirkninger er dog, passagerer og ophører efter afsluttet behandling.

Hvordan køber jeg Valtrex online? Hvorfor vælge vores service?

Valtrex er en behandling til behandling af genital infektion, herpes zoster og herpes sår og kan købes via vores online bestilling proces hurtig, sikker og pålidelig. Vores klinik tilbyder online receptpligtig medicin kun originale og garanteret af de respektive farmaceutiske produktion. For at få en recept på Valtrex, skal du først udfylde en online-konsultation med vores kvalificeret medicinsk personale. Denne proces tager kun få minutter og er nemt og gratis. Resultaterne af høringen vil afgøre, om der er tilstrækkelige sundhedsmæssige betingelser for at opnå de nødvendige krav for at tage Valtrex.

Beslutter at købe Valtrex på vores service giver dig mulighed for at få den originale medicin sikkert, takket være professionalisme, åbenhed og diskretion, der altid har kendetegnet os. Vi leverer en effektiv og forberedt patientens kundeservice tilgængelig mandag til fredag ​​fra 10 til 19 for oplysninger eller har brug for. Det stof overføres gennem UPS og leveres til patienten inden for 24 timer. vores service vælger at løse problemerne forbundet med genitale infektioner er en garanti og komplet patient tilfredshed.