Priligy

Hvad er Priligy?

Priligy Dapoxetine er den første mundtlige medicin godkendt til behandling af for tidlig sædafgang. Priligy blev udviklet i laboratorier Janssen-Cilag, den farmaceutiske virksomhed Johnson & Johnson. Præmatur ejakulation er en årsag til betydelig stress for millioner af mænd rundt om i verden, fordi indtil fremkomsten af ​​Priligy har der aldrig været en effektiv metode til at behandle denne tilstand.

Mere information om Impotens

* Løser problemet med for tidlig sædafgang
* Øge seksuel nydelse for begge parter
* Første og eneste specifikke behandling for denne tilstand
* Forhøjelse i 200-300% varigheden af ​​samleje

Det er blevet påvist i talrige laboratorieforsøg, at mænd i behandling med Priligy var i stand til at øge den gennemsnitlige varighed af deres seksuelle præstationer på 200 til 300%. Endelig mænd har en værdifuld allieret for at bekæmpe for tidlig sædafgang og finde en tilfredsstillende seksualitet både for dem selv og for partnerne.

Køb online med tillid Priligy originale vores service op, som stiller til rådighed for patienten kvalificerede læger og apoteker er registreret i EU. Lægelig konsultation og recept fri, hurtig forsendelse og levering af UPS i 24 timer.

Hvad Priligy?

Priligy blev godkendt af EMEA (Det Europæiske Lægemiddelagentur) som det første lægemiddel godkendt specifikt til behandling af for tidlig sædafgang.

Indtil nu er nogle anti-depressiva ordineres til patienter, der lider af denne dysfunktion. Priligy kan dog for tidlig sædafgang behandles med et lægemiddel specifik og yderst effektiv takket være dets aktive stof Dapoxetine.

I studier udført af Janssen-Cilag, har Priligy vist sig at øge varigheden af ​​samleje på 200 til 300%, og at være effektive til mere end 70% af tilfældene.

Priligy dapoxetine: assays tilgængelige

Priligy Dapoxetine findes i to doser, 30 mg og 60 mg. Men det er at foretrække og anbefales for første gang tager den lavere dosis fra 30 mg for at vurdere effektiviteten og fraværet af mulige bivirkninger.

Patienten, i overensstemmelse med rådgivning fra en læge, kan senere øge dosis til 60 mg dapoxetine Priligy hvis virkning med mindre dosis ikke var tilfredsstillende.

Hvordan bruger jeg Priligy?

At handle korrekt, bør dapoxetine Priligy tages efter behov, 1 til 3 timer før sex (det ideelle ville være en time og en halv tidligere). Du kan tage stoffet, uanset maven er fuld eller tom.

Priligy dapoxetine der har bivirkninger?

Priligy dapoxetine, ligesom alle lægemidler på markedet, har stadig nogle bivirkninger, som har tendens til at være milde eller moderate, ifølge resultaterne fra kliniske forsøg, der går til et lille antal mennesker. Det sker, fordi Priligy dapoxetine forbliver i organisationen for en meget kort periode (lidt over en time), som begrænsede risiko for at gå imod alvorlige bivirkninger. Under alle omstændigheder er de mest almindelige bivirkninger ved Priligy kvalme, svimmelhed, hovedpine, diarré, tilstoppet næse, mave smerter og hævelse.

Forholdsregler Priligy

Du skal tage i intet tilfælde mere end én dosis af dapoxetine Priligy inden for 24 timer. Du bør aldrig ændre på den ordinerede dosis uden først at have konsulteret en læge. Det er bydende nødvendigt at undgå brug af alkoholholdige drikkevarer og naturligvis enhver form for narkotika, når du bruger Priligy. Alkohol kan faktisk styrke nogle bivirkninger.

Hvorfor vælge Priligy i behandlingen af ​​for tidlig sædafgang?

Det stof af Janssen-Cilag er for nylig blevet godkendt til millioner af mænd endelig at løse deres problemer med for tidlig sædafgang. Cremer og “tekniske” middel repræsenterede eneste forsøg så vidt muligt til dem, der er berørt af dette problem, men har altid behandlet medierne ubehageligt, pinligt og næsten altid fuldstændig virkningsløse.

Priligy Dapoxetine stedet er den første rigtige seriøse og effektiv løsning mod denne sygdom, som ødelægger menneskets sexliv og mere generelt forholdet. Priligy et lægemiddel er sikkert, innovative og frem for alt effektiv. Hvem ønsker at give det rigtige tidspunkt til kærlighed, kan nu takket være Priligy.

Køb Priligy dapoxetine på vores service

Købe Priligy dapoxetine online kan være en fordel, men vi må nøje kontrollere, at det websted, vi henvender den oprindelige produktudbud gennem regelmæssige recept. Personalet er altid til rådighed vores service en patient for yderligere oplysninger eller anmodning i relation til Priligy dapoxetine. Vores online klinik bestemmer patientsikkerhed fra det øjeblik du bestiller til de leveres til døren.

Vores professionalisme er sikret ved samarbejde med kemikere og læger regelmæssigt registreret inden for EU og tilstedeværelsen af ​​en kundeservice venlige og effektive sprog. Recept og skibsfart gennem UPS (levering inden for 24 timer) er inkluderet i den angivne pris. vores service pålagt dem, er i gode hænder.