Mercilon

Hvad er Mercilon?

Mercilon P-piller er effektiv til daglig brug, 99,9% i stand til at forhindre enhver graviditeter, hvis den tages korrekt, eller den første dag i menstruationscyklus.

Mere information om Impotens

Mercilon p-piller indeholder det samme aktive (østrogen og gestagen), der anvendes i p-piller Marvelon, men med en lavere dosis af kunstige østrogen, hvilket betyder, at Mercilon p-piller kan være et levedygtigt alternativ til kvinder, der ikke tåler høje doser af østrogen.

Mercilon er et meget godt valg, ikke kun for kvinder, der er intolerante over for høje doser østrogen, men også for kvinder med andre p-piller, fandt en voldsom vægtøgning eller væskeophobning. Kliniske undersøgelser har vist, at det at tage Mercilon langsigtede fører til en mærkbar reduktion i kropsvægt hos kvinder behandlet med denne type prævention.

Mercilon p-piller, ud over at yde øjeblikkelig beskyttelse mod risikoen for graviditet og for at undgå vægtøgning og væskeophobning er særligt velegnet til kvinder, der lider af præmenstruelt syndrom ved at bidrage til at afhjælpe den smertefulde symptomer, der ofte menstruationscyklus indebærer.

Mercilon: Hvad?

Mercilon p-piller er en effektiv kombination til daglig brug, der kan forhindre uønskede graviditeter til 99,9%. De aktive ingredienser er til stede i p-piller Mercilon ethinylestradiol (20 mg) og desogestrel (150 mg), og det er grunden til, pille kaldes også Mercilon p-piller kombineret med lang rækkevidde.

Mercilon p-piller: hvad er dens fordele?

Den første fordel af p-piller Mercilon skal have øjeblikkelig virkning på 99,9%, hvis der træffes i de første dage af menstruationscyklus. Men Mercilon p-piller, der indeholder en lav dosis østrogen har mange andre fordele. For eksempel Mercilon er det ideelle alternativ til p-piller Marvelon, og mere generelt til alle p-piller, der sikrer en høj dosis af østrogen (desogestrel).

Mercilon p-piller er også i stand til at mindske den menstruationssmerter, der opstår før og under cyklussen, hvilket bringer store fordele ud fra et fysisk synspunkt. Endelig er p-piller Mercilon er særlig god i forhold til andre p-piller, da ikke indebærer vægtøgning eller stigende væskeophobning.

Hvordan virker p-piller Mercilon prævention?

Mercilon p-piller virker i forebyggelse af graviditet ved hjælp af to aktive ingredienser, eller kunstige østrogen og gestagen. Mercilon forhindrer ægløsning, så ægget er frigivet til befrugtning. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, p-piller Mercilon, og hormoner, der er indeholdt i den, for at forhindre sædcellerne i at trænge ind i livmoderen og på området for fortykkelse af livmoderslimhinden gør det umuligt for befrugtningen af ​​ægget, som sæd.

Hvem kan tage p-piller Mercilon?

De fleste af de kvinder over 18 år kan bruge p-piller Mercilon til formål for at undgå enhver risiko for graviditet.

Men det er nødvendigt at sikre, at de er i stand til at tage Mercilon p-piller før det besluttes at købe dette p-piller. Dette kan gøres via online gratis konsultation med en af ​​vores kvalificerede læger, der vil vurdere den medicinske tilstand patient, der ønsker at købe og hvordan man kan tage Mercilon p-piller.

Mercilon: dem, der ikke kan tage denne P-piller?

Du bør overveje en hensigtsmæssig brug af p-piller Mercilon hvis du er gravid, ammende eller hvis du tror du er gravid. Mercilon som et lægemiddel til alle henseender, samt p-piller bør ikke anvendes i tilfælde af leverproblemer, nyresvigt, hjerte-kar-sygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde.

Mercilon p-piller er heller ikke anbefales, hvis du er allergisk eller intolerant over for en af ​​de aktive ingredienser i den (desogestrel og ethinylestradiol).

Mercilon p-piller skal tages som?

Mercilon p-piller skal tages uden mad i 21 dage efterfulgt af 7 dage, hvor en tilbagetrækning blødning (svarende til menstruation).

For en komplet og effektiv beskyttelse mod graviditet, p-piller Mercilon skal tages på næsten samme tid i den rækkefølge angivet på at tage piller indeholdende blister.

Mercilon p-piller, hvis det tages i de første dage af menstruationscyklus, giver øjeblikkelig kontraceptive beskyttelse. Men Mercilon kan også træffes af 5. dag i menstruationscyklus, men i dette tilfælde er det nødvendigt at tage andre forholdsregler, der ud over p-piller i mindst en uge.

Mercilon p-piller: hvad er dens virkninger?

Som de fleste receptpligtig medicin, kan selv Mercilon p-piller give bivirkninger hos kvinder, der er intolerante overfor en af ​​de aktive ingredienser i den. Men bivirkningerne af Mercilon er generelt milde og omfatter kvalme, brystspænding, humørsvingninger og genkendelse. Disse bivirkninger forsvinder som regel inden for en kort tid.

Mercilon p-piller kan købes online?

Du kan købe Mercilon, i en praktisk, sikker vores service. Efter at have valgt en P-piller er bedst til dine behov, skal du blot udfylde en online-høring, således at vores læge vil vurdere berettigelsen til udnævnelsen af ​​lægemidlet.

Godkendt indkøbsrekvisitionen lægen vil udstede recepten, hvilket igen vil blive sendt direkte til en af ​​vores apoteker regelmæssigt registreres. Vil derefter være den samme apoteket til at sørge for overførsel af p-piller anmodning ved hjælp af UPS kurer til levering i 24 timer.