Marvelon

Hvad er Marvelon?

P-piller Marvelon hormonel prævention er permanent og næsten 100% effektiv i forebyggelse af graviditet. P-piller Marvelon er nemt og bekvemt at tage for at beskytte sig mod graviditet. Derudover hjælper de hormoner at gøre reglerne kortere og mindre smertefuld.

Mere information om Impotens

Begge aktive stoffer i denne pille kombineret ethinylestradiol og desogestrel, både syntetiske hormoner, handle sammen for at undgå graviditet på 3 måder supplerer hinanden. Hormonerne i kroppen vil sikre fuld beskyttelse mod enhver risiko for graviditet.

Køb Marvelon på vores service sikrer en sikker og fortrolig og let. Du skal blot udfylde online-lægelig konsultation, så lægen bliver opmærksom på dit nuværende helbred.

Bemærk venligst, at p-piller Marvelon Marvelon kaldes i Storbritannien, som du kan se billeder. Vores apotek er beliggende i Det Forenede Kongerige, vil du modtage i din boks Marvelon, men bare rolig, det er nøjagtig det samme pillen Marvelon vi kunne finde i Frankrig.

Hvilke fordele vil jeg nødt til at købe Marvelon?

Marvelon pille giver dig mulighed for at bo beskyttet mod risikoen for graviditet fra den første dag i din cyklus, hvis du har taget din pille. Marvelon tilbyder også mulighed for at blive taget indtil den 5. dag i cyklus, skal du kun vente en uge til at være fuldt beskyttet af prævention. Det vil være sikker på at bruge en anden type prævention i mellemtiden. Fordelen er, at det gør din Marvelon mere forudsigelige regler, men også kortere og mindre smertefuld.

Hvordan virker Marvelon p-piller?

Marvelon, som p-pillen virker på tre komplementære måder at beskytte dig mod graviditet. Første, at hormoner forhindrer ægløsning ankommer i kroppen til at tro, at det allerede er sket, de i øvrigt snøre livmoderhalsen, så sædcellerne ikke kan komme ind i livmoderen og for det tredje hormoner tykkere livmoderslimhinden, således at en potentiel befrugtet æg ikke kan få hooked.

Kan jeg købe Marvelon?

Voksne kvinder og ved godt helbred kan købe p-piller Marvelon om vores service sikkert og nemt. Alligevel vil nogle kvinder ikke købe Marvelon på grund af deres tilstand eller behandlinger, de allerede tager for andre sygdomme.

Hvem kan ikke købe Marvelon?

Hvis du er gravid eller tror, ​​eller hvis du ammer, kan du ikke købe på Marvelon vores service. Hvis du er ryger over 35 år, eller hvis du har lidt et slagtilfælde, kan du ikke købe på Marvelon vores service. Det er derfor, vi inviterer dig til at være særlig agtpågivende, når du er færdig med medicinske form og give præcise lægelige oplysninger er nødvendige for vores læge til at ordinere dig din ordre sikkert.

Hvordan kan jeg bruge p-piller Marvelon?

Vi skal så vidt muligt tage p-piller Marvelon på den første dag i din cyklus for at sikre en fuldt ud effektiv prævention. Så Marvelon i 21 dage, efterfulgt af en pause på 7 dage og derefter følge op på den nye bestyrelse. Sørg for at du altid tage p-piller på samme tid for at sikre fuld effektivitet for prævention.

I løbet af disse 7 fridage, vil du have en mild “tilbagetrækning blødning”, som er dybest set en erstatning for regler, så din krop eliminerer overskydende hormoner, som han har foretaget. Under denne pause du forbliver beskyttet.

Køb Marvelon har nogen bivirkninger?

Al receptpligtig medicin på patienter reagerer forskelligt og kan have bivirkninger at tage Marvelon. Nogle kvinder er følsomme over for det aktive stof i Marvelon kan opleve disse virkninger: hovedpine, uregelmæssig menstruation, brystspænding, mavesmerter og kvalme, opkastning, oppustethed, brystspænding, øget kropsbehåring, vægtændringer og lidelser appetit. Disse bivirkninger forsvinder efter et par dage. Hvis de ikke gå væk, vil du blive bedt om at ændre pille.

Kan jeg købe Marvelon online?

vores service på, købe Marvelon ved at udfylde online-høring samtidig sørge for at tilvejebringe de nødvendige oplysninger til lægen. Efter at lære af dine helbredsoplysninger, vil lægen kunne ordinere Marvelon recept, hvis dit helbred er god nok. Ordren vil derefter blive sendt til vores apotek, som vil sende dig din bestilling af UPS 24/48.