Levonelle

Hvad er Levonelle?

LEVONELLE er en nødsituation præventionsmiddel, også kendt som fortrydelsespillen, som kan anvendes efter en ubeskyttet samleje for at forhindre uønskede graviditeter. LEVONELLE levonorgestrel har vist sig at være effektiv i 85% af tilfældene ved at forhindre oprettelsen af ​​en graviditet, hvis det tages inden for 3 dage (72 timer) efter ubeskyttet samleje. LEVONELLE levonorgestrel kan købes online som en metode til forebyggelse bare i tilfælde din almindelige form for prævention har slået fejl, og bør ikke anvendes eller erstattes i den regelmæssige svangerskabsforebyggende midler.

Mere information om Impotens

* Forhindrer uønskede graviditeter
* Reducerer risikoen, hvis den tages inden for 72 timer efter rapporten
* Effektiv nell’95% af tilfældene

Du kan købe LEVONELLE online som en forebyggende foranstaltning, så brug den straks, hvis du opdager fejl i prævention eller har haft ubeskyttet sex. Hvis du vil købe online LEVONELLE bliver bedt om at udfylde en hurtig høring med en af ​​vores kvalificerede læger, ryddede sundhed og fitness til lægemidlet anmodet om patienten, recepten spørgsmålet, straks videregives til en af ​​vores apoteker. Vores apoteker, regelmæssigt registreret i EU, vil sikre levering af lægemidlet på kun 24/48 timer.

Hvad LEVONELLE og hvad er dens fordele?

LEVONELLE er en nødsituation præventionsmiddel også kendt som fortrydelsespillen kan forebygge uønskede graviditeter og om der har været svigt i regelmæssig prævention, eller hvis du har haft ubeskyttet sex.

LEVONELLE har den fordel, at taget op til 3 dage (72 timer) efter ubeskyttet samleje for at forhindre en eventuel uønsket graviditet.

Snarest muligt er rekruttering af LEVONELLE levonorgestrel, jo mere sandsynligt er det vil helt sikkert være dets virkning, for hvis man antager LEVONELLE løbet af de første dage efter ubeskyttet sex, dens effektivitet er 95% af de godt. Hvis LEVONELLE er truffet i den periode mellem 25-48 timer efter ubeskyttet sex, effekten falder til 85%. LEVONELLE Men selv hvis det tages inden for 72 timer efter rapporten, minimerer chancerne for en uønsket graviditet.

Hvordan virker LEVONELLE levonorgestrel?

LEVONELLE bruger det aktive stof levonorgestrel handler på kroppen og simulere en ægløsning svarende til den, der opstår i forbindelse med en reel graviditet. Dette fører til øget progesteron og forhindrer ægløsning kunne forekomme, og en efterfølgende graviditet. I løbet af menstruationscyklus, i virkeligheden er et modent æg frigøres fra æggestokkene, når dette sker, æggestokkene producerer progesteron, et kvindeligt hormon, der forhindrer frigivelsen af ​​flere æg. Produktionen af ​​dette hormon, med leje af LEVONELLE levonorgestrel, blokerer frigivelsen af ​​flere æg fra æggestokkene og forhindrer etableringen af ​​graviditeten.

LEVONELLE også tykkere naturlige stoffer i livmoderen, hvilket gør det vanskeligere passage af sædceller ind i livmoderen. Mindre chance for at overleve af sæd sænke chancerne for, at ægget er befrugtet.

Hvem kan tage LEVONELLE og hvem kan ikke tage denne medicin?

LEVONELLE levonorgestrel er en receptpligtig medicin og kan kun tages af kvinder 18 år og ældre. Under 18 år LEVONELLE kan kun ordineres efter en konsultation med din læge og med samtykke fra deres forældre.

LEVONELLE bør ikke tages hvis du er overfølsom over for det progestin levonorgestrel. Dette lægemiddel må ikke tages i tilfælde af leversygdom i colon eller tarmen, da dette kan forårsage en malabsorption af det aktive stof levonorgestrel og en deraf følgende ineffektivitet af lægemidlet. LEVONELLE kan også have interaktion med andre lægemidler som dem, til behandling af svampeinfektioner eller naturlægemidler som St. John’s urt.

LEVONELLE Hvornår skal jeg tage?

LEVONELLE kan levonorgestrel taget på ethvert tidspunkt i menstruationscyklus, sluge 1 tablet med et glas vand så hurtigt som muligt og senest 72 timer efter ubeskyttet sex. Hvis du allerede tager regelmæssigt prævention til præventionsmiddel bør fortsætte med at gøre det, som LEVONELLE eller fortrydelsespillen er en nødprævention og kan bruges en gang hver menstruationscyklus.

En barriere prævention som kondomer anbefales også efter at LEVONELLE for at undgå en uønsket graviditet i denne periode.

Hvad er bivirkninger af LEVONELLE?

De fleste kvinder har ikke bivirkninger, når det gives LEVONELLE. Dette nødprævention indeholder kun en hormon, progesteron, hvilket betyder, at chancerne for bivirkninger er minimal i forhold til tidligere versioner af fortrydelsespillen indeholder forskellige hormoner. Men, mulige bivirkninger er hovedpine, mavesmerter, diarré og træthed.

Med overtagelse af levonorgestrel kan forekomme LEVONELLE forekomsten af ​​blødning eller pletblødning før menstruationscyklussen selv. Denne blødning eller pletblødning forsvinder inden for få dage.

Hvordan køber jeg online LEVONELLE?

Du kan købe online LEVONELLE 1500 oprindelige mærke Bayer 18 år eller ældre. LEVONELLE levonorgestrel er et receptpligtigt lægemiddel og som sådan har brug for en recept. På vores service kan du få en recept ved at udfylde en kort online konsultation. Vores kvalificerede læger vil vurdere de sundhedsmæssige af patientens egnethed til at tage dette lægemiddel, og resultatet vil blive positivt, hvis recept vil blive sendt til en af ​​vores apoteker, regelmæssigt registreret i EU, hvilket vil sikre leveringen af ​​stoffet i solen 24 timer.

Vi beder vores patienter til at overveje LEVONELLE levonorgestrel som en forebyggende medicin, der skal tages kun i tilfælde af præventionssvigt eller efter regelmæssig ubeskyttet samleje. LEVONELLE eller fortrydelsespiller er ikke en almindelig metode til svangerskabsforebyggelse og dens effektivitet er kun værdi i de 72 timer efter ubeskyttet samleje. Derfor er det tilrådeligt at købe LEVONELLE vores service som en forebyggende foranstaltning for at holde på hånden, og vi anbefaler en konsultation med din læge, hvis du har brug for i stedet for at nødprævention straks.