Intrinsa

Hvad er Intrinsa?

Intrinsa er en trans dermal patch specielt til behandling af kvindelig seksuel dysfunktion (FSD). Intrinsa virker på hormon ubalance ved at øge niveauet af testosteron hos kvinder, og genoprette seksuel lyst. Kvinder, der køber Intrinsa patches på nettet, vil drage fordel af en effektiv behandling mod tab af libido og forbedre deres sexliv på lang sigt.

  • Forbedrer kvindelige sexliv
  • Det virker på faldet i libido
  • Effektiv i 74% af tilfældene

Faldet i libido eller lav sexlyst er en uro, som ofte har tendens til at tilskrives psykologiske faktorer alene. I virkeligheden afhænger kvindelig seksuel dysfunktion og hovedsageligt ved hormonelle ubalancer, der Intrinsa er i stand til at inddrive ved udstedelse af testosteron. Kliniske undersøgelser viser, at 74% af kvinder i behandling med Intrinsa rapporterede en stigning i seksuel lyst og en væsentlig forbedring i deres forbindelser.

Du kan få en recept til at købe Intrinsa online efter afslutning af en enkel og diskret konsultation med en af ​​vores kvalificerede læger.

Hvordan denne behandling for kvindelig seksuel dysfunktion?

Intrinsa er et depotplaster anvendes på huden, og er generelt anbefales, at den del af maven eller nedre del af maven. Intrinsa patch, når de anvendes, gør en langsom og støt strøm af testosteron i blodet, der forårsager stigningen i libido. Den Intrinsa behandling er foreslået som en løsning på lang sigt kvindelig seksuel dysfunktion.

Hvem kan eller ikke kan bruge Intrinsa?

Intrinsa virker ved at frigive testosteron i blodbanen, og det er derfor angivet i kvinder, der har nedsat libido eller hormonelle dysfunktioner skyldes overgangsalderen, æggestokke kirurgi, sygdom, overgangsalder eller psykiske problemer.

Intrinsa er måske ikke angivet til kvinder med problemer såsom hjertesygdomme, lever-eller nyresygdom og diabetes.

Hvordan man bruger Intrinsa?

For en korrekt anvendelse af Intrinsa, skal du følge instruktionerne på indlægssedlen indeholdt i hver pakke af Intrinsa. En enkelt plaster bør anvendes på tør hud, rene og hårløse, faktisk det område, der anbefales til brug af Intrinsa maven og underlivet. Du skal ændre Intrinsa-plastret hver 3-4 dag, hvilket betyder, at to patches Intrinsa dækker hele ugen.

Hvis der efter 3-6 måneders behandling skal der være nogen forbedring i din tilstand, bør du kontakte din læge og finde en behandling, der passer bedst til din person.

Hvad er bivirkningerne ved Intrinsa plastre?

Ligesom al anden medicin, også Intrinsa kan have bivirkninger, afhængigt af den enkelte patient. De indberettede bivirkninger ved brugen af ​​Intrinsa, dog sporadiske og omfatter: udslæt på området plasteret, irritation, kløe og rødme.

Hvis du oplever nogen af ​​disse bivirkninger, anbefales det, at plasteret fjernes, og anvendelsen af ​​en fugtighedscreme at lindre irriteret området. Mere alvorlige bivirkninger, skal indberettes til din læge.

Hvordan kan jeg købe Intrinsa Online?

Dette receptpligtig medicin til behandling af kvindelig seksuel dysfunktion kan ordineres af din praktiserende læge, eller hvis du ønsker at spare tid og forlegenhed, kan den købes online på vores service udfylde en hurtig og diskret konsultation med en af ​​vores kvalificerede læger.

Svarene fra online-høring er strengt fortrolige, men nødvendige for at fastslå støtteberettigelsen af ​​patienter til lægemidlet. Når udledning af patientens helbredstilstand og om høringen vil blive afsluttet med succes, vil Deres læge udsteder en recept på et af vores apoteker regelmæssigt registreret inden for EU. Vil derefter være den samme apoteket til at sørge for forsendelse af narkotika af UPS i 24 timer.