Famvir

Hvad er Famvir?

Famvir er et stof produceret af Novartis til behandling af genital herpes, som giver lindring af symptomer inden for 24 timer. Når det tages, så snart de første symptomer begynder at vise sig, kan forhindre udbrud af smertefulde blærer og svær kløe, at denne betingelse forårsager hudinfektion. Famvir tabletter handling ved at gøre inaktive virus og forebygge spredning af smitte til raske celler i kroppen.

Mere information om Impotens

* Det virker på bare 24 timer
* Fås i tre forskellige doser
* Effektivt behandler forskellige typer af herpes
* Effektiv til behandling eller forebyggelse af infektioner

Famvir tabletter er også effektive til at hindre en gentagelse af symptomer relateret til genital herpes hos dem, der jævnligt lider af denne smitsomme betingelse. Famvir er også indiceret til andre hudsygdomme, som skyldes herpes virus, som herpes zoster (helvedesild) og genital herpes. Det er også velkendt, at dette er et meget effektivt lægemiddel hos patienter i alderen 50 og derover.

På vores service Famvir købere er det i fuld sikkerhed takket være støtte fra vores medicinske personale og den italienske kundeservice altid til rådighed for vores patienter.

Famvir: hvor effektiv?

Famvir er en medicin, der virker så hurtigt for at undgå symptomer forårsaget af virus ‘herpes i en enkelt dag i behandling. Det er vigtigt at tage produktet, så snart du opdager begyndelsen af ​​infektionen. Famvir 500mg omstændighed bør tages inden 24 timer efter symptomdebut. Famvir kan være mindre effektive, hvis de får den tidlige behandling mere end 72 timer efter udbrud af herpes virus. Den laveste doser af Famvir kan ordineres for en langvarig brug i tilfælde, hvor periodiske udbrud eller recidiverende genital herpes.

Hvordan virker Famvir?

Famciclovir er den aktive ingrediens i Famvir, som er effektivt virus ‘herpes. Denne aktive anti-virus, en gang inde i kroppen. Ændringer i en anden anti-viral kaldet penciclovir, som virker selektivt i celler inficeret med virus Det er således blokerede virus fra reproduktion, som er taget fra det tidspunkt, hvor stoffet ikke er i stand til at inficere andre celler. På denne måde infektionen er begrænset, og virus er udryddet effektivt og hurtigt.

Hvem kan tage Famvir?

Famvir tabletter kan tages af patienter til behandling og forebyggelse af symptomer forårsaget af mange forskellige typer af herpes. Famvir kan tages af dem med: nefrologi, herunder nyresvigt, alvorlig intolerance over for lactose og galactose, allergi over for fødevarer, farvestoffer eller konserveringsmidler. Brugen af ​​Famvir er heller ikke anbefalet under graviditet eller amning på grund af mulig risiko for barnet eller fosteret. Medicinen må ikke tages endeligt af børnene i den pædiatriske aldersgruppe.

Famvir tabletter: hvordan man kan tage det?

Famvir 500mg byder på maksimal effektivitet, så snart de viser tegn på infektion. Tabletten er normalt indtages oralt, uanset din mave er tom eller fuld. Overtagelse af den foreskrevne dosis til patienten må ikke afbrydes eller glemt i hvert fald, medmindre det er blevet pålagt af lægen. Patienter, der gennemgår langvarig behandling med Famvir bør altid tage medicinen på samme tid.

Hvad er den anbefalede dosis?

Famvir fås i 3 forskellige doser: 500mg, 250mg og 125 mg. Den korrekte dosis afhænger af, hvilken type infektion og kontrakt herpes.

Til behandling af genital herpes, er den anbefalede dosis 250 mg tre gange dagligt i 5 dage, hvis infektionen sker for første gang. For tilbagevendende infektion, eller hvis du allerede har indgået aftale om virus før, kan du vælge dosis til 125 mg to gange dagligt i 5 dage eller for en til 500mg en gang daglig i 7 dage. Endelig, hvis du ønsker at forhindre en mulig infektion, er den anbefalede dosis er én kapsel på 250 mg to gange dagligt.

Til behandling af herpes zoster kan tage tre tabletter á 250 mg på én gang eller alternativt en tablet af 250 mg tre gange om dagen.

Famvir hvad bivirkninger involveret?

Famvir kan give bivirkninger som regel milde og passagerer i et meget begrænset antal patienter, såsom hovedpine, diarré, opkastning og træthed. Hvis dosis af 500 mg indeholder bivirkninger, kan du vælge en reduceret dosis. Da den lavere dosis af Famvir er taget for en længere periode, vil kroppen af ​​patientens tid til at vænne sig til mulige bivirkninger af behandlingen.

Hvordan man kan købe Famvir online? Hvorfor vælge vores service?

Vores høring service er sat op for online at give patienter en effektiv behandling og passende pleje af deres sygdom. Når patienten omhyggeligt har læst informationssider om narkotika og den valgte dosis, kan begynde processen med at købe narkotika. At opnå de nødvendige krav, vil patienten udfylde høringen, danner online på Famvir. Vil blive anmodet om lægelige oplysninger og oplysninger om tidligere og nuværende helbredstilstand på den person, der kræver behandling.

Vores medicinske personale vil nøje gennemgå høringen form og i mangel af uforenelighed mellem lægemidlet og patienten vil tilslutte sig en bestemmelse, der vil blive sendt elektronisk til en af ​​vores registrerede apotek. På det tidspunkt lægemidlet vil blive sendt via UPS på 24 timer og vil blive leveret til patienten med den største diskretion. Med vores service også er garanteret at få den originale medicin og den italienske kundeservice altid til rådighed for patienten.