Ellaone

Hvad er ellaOne?

Ellaone er en nødsituation præventionsmiddel, der kan anvendes op til 5 dage efter ubeskyttet samleje eller som følge af svigt af andre metoder til antikonception for at undgå graviditet. Om morgenen-efter pille ELLAONE har vist sig at være effektiv i 98% af tilfældene i forebyggelsen graviditet, er resultatet fremgår af kliniske forsøg, der gennemføres inden ELLAONE fik tilladelse til at handle. ELLAONE den fortrydelsespillen skal tages på den kortest mulige tid efter den rapport, som har risiko for en eventuel graviditet, så vil det stof være mest effektiv.

Mere information om Impotens

* Undgå uønsket graviditet
* Effektiv i 98% af tilfældene, som vist i kliniske studier
* Tag op til 5 dage efter ubeskyttet samleje

Du kan købe ELLAONE online vores service op som en sikkerhedsforanstaltning at tage, hvis du opdager fejl i kontraceptive sædvanlige eller har haft ubeskyttet sex. At opnå de nødvendige recept for at købe Ellaone vores service kræver patienten at lave en online konsultation med vores medicinske personale. Baseret på svarene gives i det medicinske form og i mangel af kontraindikationer, vil vores personale giver opskriften til at få om morgenen-efter pille ELLAONE.

ELLAONE: Hvad er det? Hvilken fordel har det tilbud?

Ellaone er en nødsituation præventionsmiddel udviklet og produceret af franske medicinalfirma, HRA, som forhindrer uønskede graviditeter, hvis du havde ubeskyttet sex, eller fordi svangerskabsforebyggende brugt svigt. Her til morgen-efter pille sikrer dens effektivitet op til 5 dage efter ubeskyttet samleje. Ingen andre fortrydelsespillen er effektiv i så lang tid, for eksempel LEVONELLE forhindrer uønsket graviditet, hvis den tages inden for 3 dage efter ubeskyttet samleje.

ELLAONE virker ved at ændre aktiviteten af ​​progesteron hormon (naturlige) og ved at hæmme frigivelsen af ​​ægget i æggestokkene. Dette tablet har en succesrate på 98% og kan bruges, når kondomet brød, eller trækkes løs, hvis du har haft ubeskyttet sex med din partner under sex, hvis du glemmer at tage p-piller prævention eller prævention patch.

Det er derfor nødvendigt at understrege, at ELLAONE ikke er en svangerskabsforebyggende skal bruges regelmæssigt som det sker med et kondom, p-piller eller andre metoder (spiral, tape osv. ..) I modsætning er defineret ELLAONE morgenen efter pille bare for at understrege den eksklusive brug i en nødsituation, hvis de svangerskabsforebyggende metoder, der anvendes som regel ikke virker ordentligt, eller er du slet ikke anvendt.

Hvem kan købe ELLAONE?

ELLAONE dag efter pille er sikker og effektiv for næsten alle de kvinder, der tager det. Sikkerhed og effekt af ELLAONE blev bekræftet hos kvinder ældre end 18 år. ELLAONE bør ikke tages hvis du er gravid. Hvis du bruger ELLAONE, mens du ammer, bør du fodre barnet umiddelbart forud for at tage stoffet. Efter at have taget ELLAONE amning ikke anbefales i mindst 36 timer.

Før du bruger ELLAONE:

Før administration af Ellaone til hinder for eksistensen af ​​en graviditet. Det anbefales kraftigt ikke at tage dette prævention, hvis du er allergisk over for nogle af de øvrige indholdsstoffer i medicinen, eller hvis du lider af svær astma ikke er tilstrækkeligt kontrolleret på mundtlige glucocorticoider. Om morgenen-efter pille ELLAONE indeholder lactosemonohydrat. Patienter med sjældne arvelige problemer med galactoseintolerans, Lapp lactasemangel eller glucose-galactosemalabsorption ikke tage denne medicin.

Visse lægemidler anvendt til behandling af epilepsi, HIV-infektion, bakterieinfektioner, naturlægemidler, der anvendes til behandling af depression eller angst kan gøre ELLAONE mindre effektive til at forebygge graviditet.

Ellaone er kun en nødprævention, derfor giver ingen beskyttelse mod seksuelt overførte sygdomme. Kun brugen af ​​kondom for at beskytte mod disse sygdomme. Nødprævention med Ellaone er en metode til lejlighedsvis anvendelse, som aldrig må erstatte brugen af ​​en almindelig svangerskabsforebyggende metode. Efter at have brugt en nødprævention, anbefales det, at de efterfølgende seksuelle forbindelser bør være beskyttet af en pålidelig barrieremetode indtil starten af ​​næste menstruation. Det anbefales ikke at tage ELLAONE mere end én gang i løbet af samme menstruationscyklus.

Hvordan man bruger ELLAONE:

Tag en pille dagen efter ELLAONE ikke mundtligt senest 5 dage (120 timer) efter at have ubeskyttet sex eller på grund af den fejlslagne andre svangerskabsforebyggende metoder. ELLAONE kan tages før, under eller efter måltider. Du kan også tage ELLAONE på ethvert tidspunkt i løbet af menstruationscyklus. Hvis du kaster op inden 3 timer efter tablet Ellaone, skal du kontakte din læge.

ELLAONE ikke arbejde, hvis du har ubeskyttet sex efter indtagelse af tabletten. Det anbefales stærkt at bruge en pålidelig præventionsmetode under samleje. Du skal bruge en mere pålidelig præventionsmetode (f.eks kondom), indtil starten af ​​næste menstruation.

Bivirkninger af ELLAONE:

P-piller er et lægemiddel ELLAONE sikkert og grundigt testet, men ikke desto mindre i sjældne tilfælde er forekommet bivirkninger, dog milde og forbigående. Efter Ellaone, har et lille antal kvinder oplevet milde anfald af svimmelhed, døsighed, sløret syn, nedsat opmærksomhed, og træthed. Oplevelsen af ​​overdosering er lavt. For et begrænset antal emner blev administreret flere doser på en gang uden at se eller alvorlige bivirkninger.

ELLAONE hvordan man kan købe online med tillid?

For at købe fortrydelsespiller på ELLAONE vores service vil bede patienten om at udfylde et medicinsk spørgeskema. Dette vil give vores medicinske personale til at vurdere de sundhedsmæssige status ansøgeren og egnethed til denne behandling. Efter at udfylde det spørgeskema, vil lægen afgøre, om at godkende den recept overvejede nøje alle de fremlagte beviser af patienten.

Hvis recepten er godkendt, er ordren sendt til apoteket og derfra træffes af kurer UPS leverer til patienten i ELLAONE 24 timer i en diskret og sikkert. Ellers vil det ikke blive opkrævet noget beløb, som transaktionen finder sted, efter at OK af medicinsk personale.

vores service tilrådeligt at købe nødprævention online ved hjælp af forsigtighed og forebyggelse, således at det kan have brug for. Det i stedet anbefalet køb, hvis du har brug for øjeblikkelig nødprævention.