Champix

Hvad er Champix?

Champix er en ny receptpligtig medicin designet til at hjælpe folk holder op med at ryge. CHAMPIX helt eliminerer følelsen af ​​glæde, at du prøver at ryge en cigaret og til sidst ophører med at være afgørende. Op med at ryge med Champix er muligt takket være det aktive stof, tartrat vareniclin handler tilfredsstillende, at en del af hjernen, der leverer nikotin uden faktisk kræver nikotin i kroppen. Receptorer i hjernen, der er vanedannende er blokeret.

Mere information om Impotens

* Effektiv rygestop
* Komplet behandling på bare 12 uger
* Giver større effektivitet i forhold til Zyban
* Nyd indsats Vareniclin indeholder ikke nikotin

Efter omfattende forskning Champix, et lægemiddel fremstillet af medicinalfirmaet Pfizer, var lægemidlet sig at være mere effektive til rygestop af millioner af mennesker over hele verden.

På vores service kan du købe Champix original, sikkert og med alle de garantier, som altid har gjort vores online klinik tilbyder sine patienter.

Hvordan virker Champix?

Det aktive stof i denne behandling er, at de Vareniclin virker ved at blokere de receptorer i mennesker, der forsøger nikotinafhængige cigaretrøg. Dette stof reducerer afhængigheden og hjælper patienten til at stoppe med at ryge også frataget fornøjelsen af ​​cigaretten. Ud over sin høje effektivitet, en fordel frem for andre systemer af Champix til rygestop er, at dette stof ikke bruger nikotin, men det aktive stof Varenicline.

Hvordan har du brugt Champix?

Champix er en behandling til brug for minimum 12 uger for at give de bedste resultater. Hver pakning med Champix er en cyklus på to ugers behandling.

Før du begynder behandling med Champix er tilrådeligt at indstille en vejledende dato er i den anden uge af behandlingen (dvs. mellem dag 8 og dag 14), som du ønsker at stoppe med at ryge helt.

Den første cyklus (to uger) behandling med Champix er opdelt i to faser, dvs den første uge du tager Champix dosis på 0,5 mg og en anden uge du tage Champix dosis på 1 mg. Tager Champix er korrekt, dog lettere ved oplysning på blisterpakningen.

* Første uge: 1 til dag 3 tager en hvid tablet på 0,5 mg per dag. Fra den 4. til den 7. dag tager en tablet på 0,5 mg to gange dagligt.

* Anden uge: Fra den 8. til den 14. dag, at tage en tablet på 1 mg to gange dagligt.

* Nogle uger senere, fra dag 15 i behandlingen og fremefter, dvs i begyndelsen af ​​en ny pakke af Champix tabletter du kun vil have en lyseblå mg to gange om dagen, indtil udgangen af ​​behandling (op til 12 uge).

Hvor længe er behandlingen?

Størstedelen af ​​patienterne ved hjælp af Champix kan sætte en stopper for afhængigheden af ​​nikotin før 12 uger, forudsat at for afslutningen af ​​behandlingen. Ellers kan du brug for rådgivning fra en læge, der vil vurdere, om patienten kan udvide behandlingen ud over 12 uger

Hvad er bivirkningerne af Champix?

Alle lægemidler har bivirkninger, men normalt ikke alle personer, der lider lige. Det er vigtigt at kende de bivirkninger, der kan opstå med Champix, hvoraf den vigtigste er kvalme. Det er sædvanligvis milde og forsvinder i en kort tid, og mindre end 3% af de mennesker, der forsøger at holde op med at ryge stoppe behandlingen af ​​denne grund.

Andre bivirkninger som kvalme langt mindre udbredt, er hovedpine, træthed, søvnløshed, tremor, agitation, forhøjet blodtryk, mundtørhed, ændret smag og appetit, ændringer i seksuel lyst og humør , tarm-lidelser, såsom diarré, opkastning, mavesmerter, fordøjelsesbesvær.

Hvem bør ikke tage Champix?

CHAMPIX kan kun træffes af personer af alder. Det er ikke velegnet til dem, der havde psykiske problemer eller depression i fortiden. Desuden kan stoffet ikke tages af gravide kvinder og ammende kvinder.

Hvorfor vælge Champix til rygestop?

vores service tilbyder sine patienter den oprindelige mærkevarer Pfizer Champix, da det er den mest effektiv og sikker medicinsk behandling til rygeophør. Et studie med over 2.000 rygere fandt, at bare at sætte denne i sammenligning med Champix og Zyban, et lægemiddel markedsføres i mange år, før Pfizers produkt.

At rygerne blev behandlet med tre forskellige metoder i 12 uger: Champix, Zyban og placebo, eller dummy stof.

* 44% af dem, der tog Champix havde stoppet med at ryge i 12 uger
* Kun 30% af personer i behandling med Zyban har været i stand til at stoppe med at ryge
* De placebo havde ingen effekt på 18% af

Hvis de, der ønsker at kvitte tobakken har besluttet at bruge et lægemiddel for at afslutte afhængigheden af ​​cigaretter er helt klart det bedste valg er mærkevarer Champix Pfizer.

Hvor kan man købe Champix online? Hvorfor vælge vores service?

Mange mennesker rundt om i verden har allerede stoppet med at ryge med dette stof, og det er derfor vores service, Klinik online år er den referencepunkt for borgere og Den Europæiske Union, valgte den oprindelige mærkevarer Pfizer Champix hjælpe deres patienter stoppe med at ryge.

Champix kræver en recept, beordret stof på vores service du kan drage fordel af en gratis lægekonsultation, som du kan få den nødvendige opskrift. Hvis patienten ikke har nogen uforenelighed med Champix, vil lægen sende recepten elektronisk til apoteket særlig aftale. På det tidspunkt lægemidlet vil blive sendt via UPS og når frem til patienten på kun 24/48 timer.

På vores service har også sikre på at få den originale medicin, kreditkort transaktioner i fuld sikkerhed med den eksterne PayPoint (alternativt kan du vælge bankoverførsel) og løbende støtte fra Customer Service i sprog.