Cerazette

Hvad er Cerazette?

Cerazette er en P-piller almindeligvis kendt som mini pille, og det er 99,9% effektiv til at forebygge graviditet som gør det traditionelle p-piller.

Mere information om Impotens

Hvad det væsentlige adskiller sig fra mini pillen p-piller er den traditionelle indhold af aktive ingredienser. Faktisk Cerazette mini piller som kun indeholder gestagen, mens de traditionelle p-piller indeholder både østrogen og gestagen, at dette er defineret som den kombinerede p-piller.

Tilstedeværelsen af ​​kun én aktiv ingrediens, der gør mini pillen Cerazette kontraceptiv bedre egnet til kvinder, der ammer kvinder, som ryger, der lider af menstruationssmerter, eller som er ældre end 35 år. En fordel ved mini pillen Cerazette svangerskabsforebyggende end den kombinerede pille, der skal tages med større fleksibilitet (op til 12 timer senere end normalt tid).

Du kan købe online på mini piller Cerazette vores service i en praktisk, sikkert og bekvemt. Du skal blot udfylde en gratis konsultation online hvorigennem vort kvalificerede læger vil vurdere den medicinske tilstand af patienten og vurdere deres egnethed til at tage mini pillen Cerazette præventionsmiddel.

Cerazette: Hvad?

Cerazette er en pille exploits kun én aktiv ingrediens, og af denne grund er det mest almindeligt defineret som mini pille. Det aktive stof i mini pillen Cerazette desogestrel handler med samme effektivitet, som de opererer de aktive ingredienser i traditionelle p-kombineret piller. Som regel, med mini pillen Cerazette svangerskabsforebyggende ægløsning er ikke hæmmet, men som det er tilfældet med den kombinerede p-piller.

Cerazette mini piller prævention: hvad er dens fordele?

Mini pillen Cerazette svangerskabsforebyggende giver øjeblikkelig beskyttelse mod graviditet, hvis den tages på den første dag i menstruationscyklus. En af de karakteristiske fordele af mini pillen Cerazette er at være et levedygtigt alternativ præventionsmiddel for kvinder følsomme over for de aktive stoffer som østrogen, der er diegivende eller der ryger.

Mini pillen Cerazette er også indiceret hos kvinder, hvis menstruationssmerter er særlig intens, fakta, kliniske undersøgelser viser, at ca 94% af kvinderne fandt Lettelse i menstruationsperioden ved at tage mini pillen Cerazette præventionsmiddel.

Hvorledes mini pillen Cerazette prævention?

Mini pillen Cerazette svangerskabsforebyggende end den klassiske kombineret pille (bestående af østrogen og progesteron), består udelukkende af en progestin, så det hæmmer ægløsningen, men udøver sin indsats ved at handle primært på niveau med den cervikale slim, så gør det fjendtligt indstillet over for sædcellerne penetration.

Hvem kan tage mini pillen Cerazette prævention?

Mini pille Cerazette præventionsmiddel anbefales til de fleste raske kvinder i alderen 18 år og kræver en langsigtet piller for at forebygge risikoen for uønskede graviditeter. Der er dog nogle sygdomme eller samtidig brug af andre lægemidler, der måske ikke gør brug af svangerskabsforebyggende mini piller.

Det er derfor nødvendigt at sikre passende, hvis du tager mini pillen Cerazette præventionsmiddel. Dette kan gøres via online gratis konsultation med en af ​​vores kvalificerede læger, der vil vurdere den medicinske tilstand patient, der ønsker at købe Cerazette som en præventionsmetode.

Cerazette: dem der ikke kan tage denne mini p-piller?

Cerazette mini piller selvom man stadig er et p-pille til alle formål og bør derfor ikke anvendes under graviditet, eller hvis det menes at være gravid.

Desuden anbefales det at bruge mini pillen Cerazette prævention, hvis du har oplevet de seneste og abnorm vaginal blødning, hvis du har eller har haft kredsløbsforstyrrelser, hvis du har eller nogensinde har haft hjerteproblemer (blodprop , angina pectoris), slagtilfælde eller kræft.

P-piller skal tages som Cerazette?

Denne p-piller er kendt som mini pillen skal tages hver dag på omtrent samme tid, så intervallet mellem to tabletter altid svarer til 24 timer. Dog kan mini pillen Cerazette præventionsmiddel tages op til 12 timer senere end sædvanligt tid, med eller uden mad, mens det stadig giver tilstrækkelig beskyttelse, i modsætning til andre p-piller regelmæssigt.

Den første kontraceptive mini pille Cerazette bør tages på den første dag i menstruationscyklus omgående for at sikre fuld dækning mod risikoen for uønskede graviditeter og alle nye blærer Cerazette bør påbegyndes dagen efter udløbet af den tidligere blister. Det betyder, at mini pillen Cerazette bør tages for 28 med nogen forsinkelse mellem en pakke og den næste.

Cerazette mini piller prævention: hvad er dens virkninger?

Ligesom al anden medicin, Cerazette selv mini pillen kan have bivirkninger, selvom disse er næsten ikke-eksisterende. Hvis du bruger mini pillen Cerazette præventionsmiddel for første gang, kan du opleve nogle milde bivirkninger, da kroppen har brug for nogle dage til at tilpasse sig et aktivt stof i den.

Mini pillen Cerazette prævention ikke indeholder kunstige østrogen, kan være det ideelle alternativ til kvinder, der oplevede vedholdende bivirkninger med at tage den kombinerede p-piller. De mest almindelige bivirkninger af svangerskabsforebyggende mini piller Cerazette er: humørsvingninger, nedsat seksuel lyst (libido), hovedpine, kvalme, akne, brystsmerter, vægtøgning og uregelmæssig menstruation. Disse bivirkninger, dog tendens til at forsvinde inden for en kort tid.

Mini piller Cerazette kontraceptiv kan købes online?

vores service tilbud til kvinder, der har brug for god beskyttelse mod uønsket graviditet, at chancen for købe Cerazette sikkert og diskret. Ved at udfylde den gratis online-høring, om patientens helbred, vil vores læger sikre egnetheden af ​​at tage prævention mini pillen Cerazette og udstede de nødvendige indkøb af receptpligtig medicin.

Dette trin er fuldstændig en af ​​vores registrerede apoteker vil give gratis forsendelse til mini pillen Cerazette prævention med kurertjeneste UPS på bare 24 timer.